QUI SOM
fabregat

La nostra trajectòria professional comença l’any 1982 en una nau de 250m² ubicada al carrer Sant Pelegrí de Tàrrega, al si d’una empresa familiar dedicada a la reparació de camions, serralleria i maquinària agrícola.

L’any 2000 neix l’empresa Octavi Fabregat Reñé. A causa de les necessitats d’espai per poder atendre com cal als nostres clients, traslladem el taller al Polígon Industrial La Canaleta, a una nau amb 1.140m².

L’any 2003, i com a conseqüència d’un important creixement empresarial, es constitueix la societat TALLERS FABREGAT SL. Aquest fet també comporta una millora en altres sectors, com pot ser el reconeixement empresarial a la qualitat amb l’atorgament del Certificat ISO 9001-2000.

L’any 2006 es constitueix l’empresa FABREGAT & PRIEGO per tal d’oferir un nou servei. Aquesta empresa està dedicada, exclusivament, a la compra-venda de semiremolcs.

Per tal de poder atendre més acuradament als nostres clients, Tallers Fabregat SL té previst un nou trasllat. Amb aquest canvi volem assolir un augment qualitatiu i quantitatiu mantenint i millorant allò que més ens caracteritza: rapidesa en el treball i garantia d’un bon servei.